Om

Crazy Happiness

Crazy Happiness som märke och företag startade 2012, men Toklyckan som är dess svenska namn har funnits i många år. För länge sedan fanns ett litet torp på en stenkulle i Tollstad by utanför Mantorp. Det torpet hade namnet Toklyckan. För inte så länge sen köpte vi marken där torpet låg och vi charmades så av namnet att vår blivande lilla gård fick överta det. Toklyckan fick även bli arbetsnamnet på mitt företag, för det var där alla idéer blev till mål. Crazy Happiness är en humoristisk grov översättning.

 

Crazy Happiness vill visa att kläder kan vara spännande och personliga. Det är du som är skulpturen och kläderna fernissan. I sitt eget liv har man själv huvudrollen. Personligheten karakteriseras med hjälp av kläder och det är en av inspirationskällorna för mitt skapande. Dessa kläder ska kännas som en fin ägodel, något att vara rädd om, värda att vårda. Tröttnar du på dem, packa ner dem i några år, de kommer att funka igen.

 

Tillverkningen av plaggen sker nu i min ateljé/studio, under kommande år sökes producent i Sverige eller annat europeiskt land. Hållbar utveckling är ett fundamentalt begrepp för Crazy Happiness.

 

 

 

Vi, Cecilia fotograf Möller och jag huserar i gamla järnhandeln i Mantorp Järnkontoret kallar vi den nu. En helt underbar miljö, ibland är den magisk... Cici är den suvärent snygga modellen och fotografen till kollektionen Stars. Mer om företaget, mig och märket Crazy Happiness kan du läsa om på bloggen

 

Kom och hälsa på, du är alltid välkommen! Katarina Nordquist Crazy Happiness

 

 

Copyright 2013 © All Rights Reserved